Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Rapide si delicioase.
Taiem pulpa de porc in felii mai subtiri, eu am lasat si un pic de grasime, apoi le batem bine pe ambele parti.
Intr-o farfurie punem ouale ( 2 la inceput, a mai fost nevoie de 1 ou si l-am adaugat spre final, sa se ajunga pentru toate cele 8 snitele ), mustarul, delikat-ul, sare ( nu foarte multa pentru ca are si delikat-ul) si piper, omogenizam bine. Apoi pregatim faina prin care dam fiecare snitel in parte, iar in alta farfurie pezmetul.
Procedam in felul urmator: luam bucata de snitel batut bine o tavalim prin faina, apoi prin amestecul de ou si mustar si la final prin pesmet. Procedam la fel cu restul de 7 snitele, apoi ne apucam sa le prajim.
Intr-o tigaie punem ulei la incins. Cand uleiul este bine incins, ne apucam sa prajim snitelele. Le lasam sa se rumeneasca frumos pe o parte, apoi le intoarcem pe cealalta parte, le scoatem pe un servet care s aabsoarba surplusul de ulei.
Sa aveti pofta !
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult