Snitele de pui in crusta de cartofi cu orez

de Georgiana78 in Pui, 30 Aug 2012 | 4177 vizualizari

 

By Rocsi, cu mici modificari, pt ca nu am mai tinut minte toate ingredientele si nu am mai avut acces la calculator, asa ca am improvizat.....si tot au iesit foarte bune.....! Multumesc Rocsi!

 

INGREDIENTE

  • Pt snitele:
  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 cartofi potriviti
  • 100 gr smantana
  • 2-3 linguri faina
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 varf de cutit busuioc uscat
  • faina pentru tavalit puiul
  • Pt orez:
  • o cescuta orez
  • 3 cescute supa pui
  • sare, piper
  • patrunjel verde
  • 3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in crusta de cartofi cu orez:

Snitele:

- se taie sutirel pieptul de pui, se da prin faina , apoi printr-un amestec obtinut din cartofii curatati, dati prin razatoare si storsi de zeama, smantana, sare, piper, busuioc, faina si ou si se pun in tigaie la prajit in putin ulei

- cand sunt gata se scot pe servetele absorbante sa se raceasca

Orezul:

- se pune orezul spalat la fiert in supa cu ulei, sare, piper cam 15 min dupa care se acopera cu un capac si se lasa pana orezul absoarbe toata apa si infloreste frumos

Se serveste ca atare sau cu salata, muraturi, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta de cartofi cu orez" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu fulgi de porumb