Snitele de pui in crusta de mustar si ierburi de gradina

de RuxyRux in , 27 Iun 2018 | 1226 vizualizari

 

Retete Delikat
Cu aceasta reteta extrem de gustoasa raspund cu drag si bucurie invitatiei Delikat la participarea in cadrul campaniei " Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale", la concursul gazduit de bucataras.ro si cu aceasta ocazie multumesc pentru bunatatile primite in dar!
Am ales sa folosesc combinatia de condimente ierburi de gradina, bucurandu-ma de ingrediente naturale 100% pline de savoare si am descoperit la final un preparat rafinat, deosebit, incantator.
Va invit cu drag sa probati reteta.

 

INGREDIENTE

  • 7 bucati de piept de pui spalate, zvantate, batute pentru snitel
  • sare si piper dupa gust
  • 1 plic de condimente Delikat ierburi de gradina
  • 1 lingura de mustar
  • 3 linguri iaurt grecesc
  • 3 oua medii
  • 1/2 cana de faina
  • 5 linguri faina
  • 6 linguri apa minerala cu bule
  • ulei de struguri pentru prajit( sau ulei vegetal)
  • marar pentru decor
  • rondele de sfecla rosie in otet
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in crusta de mustar si ierburi de gradina:

Intr-un bol adanc se amesteca ouale cu mustarul, cu 3 linguri de apa minerala, un praf bun de sare, putin piper, se adauga jumatate din cantitatea de faina si se amesteca bine.


Se pune apoi iaurtul, cam o lingura din condimentul Delikat ierburi de gradina, se omogenizeaza bine cu un tel, se adauga restul de faina si cele 3 linguri de apa minerala ramasa.


Bucatile de piept se sareaza usor, se trec prin faina, apoi prin compozitia de ou si se prajesc pe ambele parti in ulei incins.


Snitelele se scot pe un servet pentru a scurge excesul de ulei.


Snitelele le-am servit pe un platou cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie.


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta de mustar si ierburi de gradina" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

mihaelar63 1

11.07.2018, 17:17

Snitelul este tot snitel . Eu il prefer

-Licurici- 1

12.07.2018, 13:08

mmm... ce gustos e!

RuxyRux 1

17.11.2018, 20:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalele padurarului (de post)
  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

RETETA RECOMANDATA
Snitel crocant din pulpe de pui