Snitele de pui in crusta de pesmet si susan

de Bya Ralu in Pui, 30 Iun 2015 | 5634 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 2-3 oua
  • faina cat cuprinde
  • pesmet cat cuprinde
  • 2-3 linguri de susan
  • vegeta/piper/
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui in crusta de pesmet si susan:

Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza feliile pe fiecare parte.

Ouale le batem bine, punem faina cat cuprinde pentru a avea o compozitie potrivita (nici groasa, nici prea subtire), iar intr-o farfurie punem pesmet si amestecam cu semintele de susan.

Trecem fiecare felie de piept de pui prin compozitia de ou si in pesmetul amestecat cu susan si punem la prajit in ulei incins.

Se scot snitelele pe un servet de hartie pentru a absorbii uleiul in exces.

Se servesc cu garnitura de cartofi.

TIPS-URI

1

se servesc si cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui in crusta de pesmet si susan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu susan si mac