Snitele de soia

de ianculubita in Mancaruri de post, 6 Mar 2011 | 11303 vizualizari

 

Pentru ca de maine intram in Postul Pastelui,va recomand aceste snitele,asa cum le fac eu si sunt gustoase,va garantez.

 

INGREDIENTE

  • 200g snitele(o punga)
  • 5catei de usturoi
  • 1lingura de sare
  • 1lingurita de piper
  • 1lingurita de cimbru uscat
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de soia:

Pun snitelele intr-un vas,adaug sare,piper,cimbru,usturoiul pisat,apa si las la fiert 20min;le scurg,


dupa ce s-au racit le storc de excesul de apa;


intr-un bol,fac un amestec de faina cu apa si un praf de sare,putin mai gros decat la clatite,trec snitelele prin acest amestec,apoi prin pesmet si le prajesc in mult ulei incins;


le scot pe hartie de bucatarie,apoi sunt bune de servit cu o garnitura si salata.


Sfatul meu:pentru cine nu tine post,la fiert puteti adauga un cubulet concentrat de gaina;astfel,cand mancati un snitel,jurati ca e din piept de pui.Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de soia" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

cismaru_nicoleta 1

06.03.2011, 22:43

ianculubita 1

07.03.2011, 16:44

Da intradevar sunt gustoase si sanatoase,eu foarte des le fac si in post si de dulce;aroma de la fiert cu usturoi cimbru sare si piper,le fac sa nu stiti ce mancati;

mamaieelena 1

11.03.2011, 09:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Snitele din soia cu cartofi crocanti la cuptor