Fasole scazuta

de Rocsi in Mancaruri de post, 18 Mai 2010 | 7161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani fasole boabe albe
  • legume de pus la fiert cu fasolele(ardei rosu,1 ceapa,patrunjel,1 morcov)
  • piper
  • vegeta
  • 1 ceapa mai mare
  • patrunjel verde
  • marar
  • 1 rosie
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita boia de ardei
  • ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta:

Fasolele se spala in multe ape.



Apoi se pun la inmuiat 3-4 ore in apa calda(intre timp apa se mai schimba).



Intr-o oala se pune pe 3 sferturi cu apa,se pune pe aragaz si cand incepe sa fiarba se pun fasolele in oala.(puneti la fiert 3 catei de usturoi,curatati dar intregi pentru ca ajuta sa nu te mai imbalonezi de la fasole.)si un strop de sare.



Legumele (ardeiul,ceapa,morcovul,patrunjelul)se curate,se spala si se toaca cubulete si se pun in oala peste fasole la fiert.



Cand sunt fierte fasolele inchideti aragazul.



Intr-o tigaie se pune ulei la incins,peste se pune 1 ceapa tocata marunt.



Sa lasa putin la inmuiat ,apoi cu un polonic,se pun fasole din oala in care au fiert dar fara zeama(zeama puneti doar un polonic sau putin mai mult atat).



Rosia o spalati,o curati de pielita ,o taiati cubulete si o puneti si pe ea in tigaie.



Mararul si patrunjelul il tocati foarte marunt si el puneti si il adaugati in tigaie.



Cand ceapa e facuta si fasolea a scazut bine,se pune pasta de tomate,boiaua de ardei,piper si vegeta dupa gust.



Mai dati cateva clocote si gata mancarea.

 

TIPS-URI

1

serviti cu o salata sau cu muraturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Straightener 24mm

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

19.05.2010, 11:06

dar te astept ela se poate ,,,zau asa..

nadina73 1

19.05.2010, 11:34

super buna

Rocsi 1

19.05.2010, 13:57

nadina

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu orez