Fasole scazuta

de Rocsi in Mancaruri de post, 18 Mai 2010 | 6885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani fasole boabe albe
  • legume de pus la fiert cu fasolele(ardei rosu,1 ceapa,patrunjel,1 morcov)
  • piper
  • vegeta
  • 1 ceapa mai mare
  • patrunjel verde
  • marar
  • 1 rosie
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita boia de ardei
  • ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta:

Fasolele se spala in multe ape.



Apoi se pun la inmuiat 3-4 ore in apa calda(intre timp apa se mai schimba).



Intr-o oala se pune pe 3 sferturi cu apa,se pune pe aragaz si cand incepe sa fiarba se pun fasolele in oala.(puneti la fiert 3 catei de usturoi,curatati dar intregi pentru ca ajuta sa nu te mai imbalonezi de la fasole.)si un strop de sare.



Legumele (ardeiul,ceapa,morcovul,patrunjelul)se curate,se spala si se toaca cubulete si se pun in oala peste fasole la fiert.



Cand sunt fierte fasolele inchideti aragazul.



Intr-o tigaie se pune ulei la incins,peste se pune 1 ceapa tocata marunt.



Sa lasa putin la inmuiat ,apoi cu un polonic,se pun fasole din oala in care au fiert dar fara zeama(zeama puneti doar un polonic sau putin mai mult atat).



Rosia o spalati,o curati de pielita ,o taiati cubulete si o puneti si pe ea in tigaie.



Mararul si patrunjelul il tocati foarte marunt si el puneti si il adaugati in tigaie.



Cand ceapa e facuta si fasolea a scazut bine,se pune pasta de tomate,boiaua de ardei,piper si vegeta dupa gust.



Mai dati cateva clocote si gata mancarea.

 

TIPS-URI

1

serviti cu o salata sau cu muraturi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

19.05.2010, 11:06

dar te astept ela se poate ,,,zau asa..

nadina73 1

19.05.2010, 11:34

super buna

Rocsi 1

19.05.2010, 13:57

nadina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceapa caramelizata