Snitele crocante de soia, reteta simpla si de post

de ianculubita in Mancaruri de post, 6 Mar 2011 | 28846 vizualizari

 

Snitele crocante de soia, reteta simpla si de post, iata o alternativa sanatoasa si delicioasa la clasicul snitel cu aceasta reteta pe baza de soia. Crocante la exterior si moi la interior, aceste snitele sunt pline de proteine si nutrienti esentiali. Perfecte pentru vegetarieni sau pentru cei care doresc sa reduca consumul de carne, aceste snitele de soia sunt usor de preparat si pot fi gatite intr-un timp scurt.
Pentru Snitele crocante de soia, reteta simpla si de post ai nevoie de urmatoarele ingrediente: soia, usturoi, faina, condimente.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Snitele crocante de soia, reteta simpla si de post
  • 200 gr bucati soia (o punga)
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingura de sare
  • 1 lingurita de piper
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele crocante de soia, reteta simpla si de post:

Cum se prepara Snitele crocante de soia, reteta simpla si de post

Pun soia intr-un vas, adaug sare, piper, cimbru, usturoiul pisat, apa si las la fiert 20 min, apoi le scurg,

Dupa ce s-au racit, le storc de excesul de apa.

Intr-un bol, fac un amestec de faina cu apa si un praf de sare, putin mai gros decat la clatite, trec bucatile de soia prin acest amestec, apoi prin pesmet si le prajesc in mult ulei incins;

Le scot pe hartie de bucatarie, apoi sunt bune de servit cu o garnitura de Orez de post si Salata de fasole cu spanac.

Sfatul meu: pentru cine nu tine post, la fiert puteti adauga un cubulet concentrat de gaina; astfel, cand mancati un snitel, jurati ca e din piept de pui. Vezi si reteta de Snitele de soia cu piure de cartofi albi si mov.

Sa va fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele crocante de soia, reteta simpla si de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

cismaru_nicoleta 1

06.03.2011, 22:43

ianculubita 1

07.03.2011, 16:44

Da intradevar sunt gustoase si sanatoase,eu foarte des le fac si in post si de dulce;aroma de la fiert cu usturoi cimbru sare si piper,le fac sa nu stiti ce mancati;

mamaieelena 1

11.03.2011, 09:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din soia cu dovlecel (de post)