Snitele de vacuta cu smantana si mustar

de mihaelar63 in Vita, 28 Noi 2020 | 600 vizualizari

 

  Am vazute eu pe undeva snitele cu mustar. Pe altundeva ca se fragezeste carnea daca pui smantana. Am folosit aceste informatii si am obtinut snitele super-fragede .Ce-i drept si carnea este de prima calitate. Vacuta tanara si gustoasa.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vacuta
  • 3linguri mustar
  • 3 linguri smantana grasa
  • piper
  • sare
  • 2 oua
  • 100 gr linguri faina alba de grau
  • 100 ml lapte
  • 1/2 praf copt
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de vacuta cu smantana si mustar:


  1. Carnea de vacuta se feliaza in bucati subtiri care apoi se bat cu batatorul de snitele.

  2. Incercati sa bateti carnea cat de subtire posibil . Daca credeti ca puteti sa o rupeti atunci carnea poate fi pusa intre doua pungi .

  3. Feliile de carne se sareaza si se pipareaza . Apoi se ung pe ambele parti cu smantana si mustar.

  4. Intr-un bol se bat ouale si se amesteca cu faina, lapte, sare si praful de copt.Obtineti un aluat subtire asemanator cu cel de clatite .

  5. Puneti la infierbantat uleiul .

  6. Bucatile de carne pregatite anterior se trec prin faina alba si apoi prin aluatul subtire apoi se pun la prajit in uleiul incins .

  7. Snitelele se prajesc pe ambele parti si se scot pe un platou pregatit cu servet de hartie[ pentru a absorbi surplusul de ulei ].

  8. Serviti snitelele calde sau reci alturi de salata sau garnitura preferata .

TIPS-URI

1

Snitelele sunt gustoase atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de vacuta cu smantana si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

30.11.2020, 20:53

Perfecte...sa stii ca si eu pun mustar!

dantes 1

03.12.2020, 11:28

Gustoase!

Panacris 1

04.12.2020, 20:21

Cu muștar fac și eu, cu smântână încă n-am încercat! Dar e bine de știut! Mulțumim!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert choux a la creme
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de porc in crusta de malai