snitele din muschi de porc

de Teo in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2010 | 9441 vizualizari

 

foarte bune pentru pachetelul de zi cu zi la serviciu/scoala....

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de porc
  • 2-3 lingurite mustar
  • 3 oua
  • 2-3 lingurite faina
  • sare, piper
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA snitele din muschi de porc:

Se portioneaza muschiul pe grosime, se bate fiecare bucata, se unge cu putin mustar si pe o parte si pe alta. Intre timp se bat ouale si se amesteca cu faina, se adauga sarea, piperul. Se dau bucatile prin acest amestec si apoi se dau prin pesmet pe o parte si pe alta si se pun in tigaia incinsa.

TIPS-URI

1

Mustarul infragezeste carnea si ii da un gust mai bun.

2

In amestecul de ou cu faina se poate adauga un jet scurt de apa minerala pentru a fi mai pufoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "snitele din muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

liana_geicu 1

24.01.2010, 17:23

Par a fi pufoase si cred ca sunt foarte bune!

mihaelar63 1

24.01.2010, 19:51

ce gust bun are muschiuletul si cu mustar.... nu refuz niciodata asa ceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornuri sarate cu branza si sunca