Pasta de branza cu castraveti

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 1684 vizualizari

 

Reteta cu branza ,,Ceva Fin Pufos cu smantana,, de pe pliantul primit cu Premiul de la DELACO!!!
Multumiri: BUCATARAS!!!!!
Multumiri: DELACO!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie Delaco Ceva Fin Pufos cu verdeata
  • 3 castraveti medii
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 ardei rosu (si galben pentru decor)
  • masline
  • 1 ou
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de branza cu castraveti:

Curatam si spalam castravetii, ardeiul rosu si ceapa. Tocam ceapa, ardeiul si castravetii marunt (am stors zeama din castraveti). Amestecam Delaco Ceva Fin cu castravetii, ardeiul, ceapa si un ou fiert tare, tocat marunt, piper dupa gust. Decoram cu masline, ardei si verdeata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza cu castraveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

_Alina_ 1

24.09.2012, 08:09

yum, yum

Aurelia 07_07 1

25.09.2012, 07:05

Ce buna este

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 15:56

felicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana si marar