Snitele din piept de pui

de deyutzky in Pui, 13 Sep 2011 | 2402 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • faina de grau
  • fulgi de porumb
  • 5 linguri de lapte
  • sare
  • delikat
  • ulei pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Taiem pieptul bucati, batem fiecare bucata.


Ouale le batem impreuna cu laptele, sarea si delikatul.


Fiecare bucata de carne o dam prin faina, apoi prin compozitia de ou cu lapte....iar la urma prin fulgii de porumb si punem in uleiul bine incins pana se rumeneste.


Dupa ce toate snitelele sunt gata le punem pe un servetel pt a se absoarbe uleiul.


Noi am servit alaturi de un piure de cartofi.


Pofta buna!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

alinutzika 1

14.09.2011, 22:55

ce bine arata

MIUTA 1

15.09.2011, 13:30

lally_is 1

24.09.2011, 12:22

fetita mea...ce de-a retete ai postat
nu am apucat demult sa intru...supoer bine arata snitele alea:>

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cozonac  varianta ''N''
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui în înveliş crocant