Snitele din piept de pui la cuptor

de mirela0911 in Pui, 16 Feb 2011 | 9546 vizualizari

 

Mai sanatoase si gustoase. Sursa de inspiratie a fost bucataras.ro, am vazut reteta (era cu pulpe) demult, inainte sa ma loghez, nu mai stiu cui ii apartine, dar oricum ii multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 oua
  • 3 lg lapte
  • 6 lg faina
  • sare,piper
  • frunze patrunjel 
  • 50 g cascaval
  • pesemt
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui la cuptor:

Pieptul de pui se feliaza pt. snitele, se sareaza si pipereaza dupa gust.

Ouale se bat bine, se adauga laptele si faina si se amesteca pana iese un aluat mai gros ca cel pt. clatite. Se rade cascavalul pe razatoarea mare, se pune sare si piper dupa gust si patrunjelul tocat marunt.

Snitelele se dau prin acest aluat, apoi prin pesmet si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Untul se taie fasiute si se pune printre snitele. Se da la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc in partea de jos, dupa care se intorc pe partea cealalta, se mai pune unt daca e nevoie si se mai lasa cateva minute, avand grija sa nu se arda. 

Se serveste cu garnitura de orice fel sau ca atare. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor