Pui de tara cu smantana

de Rocsi in Pui, 17 Sep 2015 | 2016 vizualizari

 

Daca va place puiul de tara, nu puteti rata o astfel de reteta. Este prea buna, prea ca la tara ;)

 

INGREDIENTE

  • pulpe si aripi de pui de tara (eu am folosit de la 4 pui)
  • 2 cepe potrivite
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov
  • 250 gr smantana groasa de tara
  • 1/2 legatura marar verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui de tara cu smantana:

Parlim pe flacara aragazului bucatile de pui, le spalam, taiem pulpele in doua separand copanelele de partea superioara. Incingem uleiul intr-o cratita, punem carnea, o rumenim pe toate partile. Adaugam apa cat sa cuprindem toata carnea, acoperim cu un capac, lasam sa fiarba la foc potrivit spre mare. Curatam ceapa, o tocam marunt, ceapa verde o taiem rondele. Morcovul il decojim, il facem rondele subtirele. Cand este fiarta cam pe jumatate carnea, adaugam ceapa, morcovul si ceapa verde. Presaram sare, piper, foaia de dafin si daca mai este nevoie, mai adaugati apa clocotita. Lasam sa fiarba bine toate, iar spre final dam focul la mic, adaugam smantana, amestecam. Mai lasam 1-2 minute pe foc, apoi dam cratita deoparte. Tocam mararul verde, il presaram deasupra acoperim pentru 5 minute preparatul. Se serveste cald. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui de tara cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

Rocsi 1

18.09.2015, 10:38

Cris

RuxyRux 1

19.09.2015, 20:35

Grozav puiul cu smantana...arata tare gustos!

Rocsi 1

20.09.2015, 10:02

Rux, multumesc mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu găluște imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu balt de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Aripioare dulci-picante cu garnitura de orez