Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Un fel de snitele, dar mai "dolofane" si imbracate mai gros...:))))) Nu sunt grozav de aspectuoase, fiindca asa cum am spus, sunt mai dolofane datorita aluatului, dar sunt delicioase. Se prepara rapid si se mananca la fel..:)))
Pt snitele:
Pt. "pijama":
Se taie carnea pt snitele cu grosimea de aprox. 1 cm si se bate putin, apoi se condimenteaza. Se prepara un aluat mai grosut din oua, faina + condimente si se da pe rand fiecare bucata de carne prin aluat, apoi se prajeste in baie de ulei, la foc moderat, si pe-o parte si pe cealalta.
Se pun pe servetel absorbant.
Nu e nevoie decat de o salata de rosii langa, ca masa sa fie completa. Sunt foarte satioase si bune.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult