Snitele in sos de ceapa

de lili in Vita, 25 Aug 2010 | 8339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vitel
  •  5 cepe
  • un ardei
  • o frunza de telina
  •  vegeta ( knorr delicat)
  • optional ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele in sos de ceapa:

Portionam carnea si o batem obtinand snitele. Ceapa o taiem marunt si o punem la calit. Peste ea punem ardeiul si pe urma carnea. Lasam sa se mai caleasca pana ce carnea isi schimba culoarea si apoi adaugam apa.Condimentam cu vegeta si adaugam si frunzele de telina taiate marunt. Se lasa la fiert pana scade de ramane sosul.

Se serveste alaturi de cartof natur, cartof piure sau orice allta garnitura ce crezi ca se potriveste.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc cu carne de vitel