Carne de vita in sos de bere bruna

de Dya Daniela Andrei in Vita, 23 Mar 2011 | 3475 vizualizari

 

O reteta gustoasa, care nu te ameteste! :D

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vita
  • 2 cepe mari,
  • 2 morcovi
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri de faina
  • o cutie de bere bruna
  • 250 ml supa de vita
  • condimente:sare (delikat), piper, chili, cimbru
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vita in sos de bere bruna:

Spalam bine carnea si o taiem in bucati potrivite ca marime. Dupa ce s-a scurs de apa, trecem fiecare cub printr-un amestec din faina condimentata cu sare, piper si chili (condimentele se adauga in functie de gustul fiecaruia) si o punem la prajit in cateva linguri de ulei, avand grija sa fie rumenita uniform. Tocam ceapa si usturoiul si le calim impreuna pentru cateva minute, dupa care le punem peste carne. Adaugam morcovii taiati cuburi, supa de vita si cimbrul, iar la final berea bruna! O lasam pe foc pana da in clocot, dupa care ii punem un capac si o bagam la cuptor pentru aproximativ doua ore si jumatate, amestecand din cand in cand.


Daca sosul a capatat consistenta iar carnea se patrunde usor, atunci poate fi servita cu mamaliguta sau piure de cartofi, dupa preferinte :)


Sa aveti pofta!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vita in sos de bere bruna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Dya Daniela Andrei 1

24.03.2011, 15:14

Serviti cu incredere!

Msclaudish 1

26.04.2012, 21:25

foarte bun! yami yami

Krystyan Trendy 1

29.10.2013, 08:32

mmm ...interesanta reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne vita