Şniţele la cuptor

de LidiaChivu in Pui, 2 Mai 2014 | 1403 vizualizari

 

Dacă ar fi după fiul meu, ar fi nelipsite de la fiecare masă! :)

 

INGREDIENTE

  • 12 bucăţi din piept de pui pentru şniţele/fileuri de piept de pui
  • Pentru baiţ:
  • 3-4 căţei de usturoi
  • fulgi de ardei iute
  • sare grunjoasă
  • piper
  • curry
  • câteva fire de mărar şi pătrunjel
  • 50 ml ulei
  • Pentru crustă:
  • cereale simple
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Şniţele la cuptor:

Se pune uleiul într-un vas suficient de generos pentru a cuprinde carnea. Adăugăm condimentele şi usturoiul tocat mărunt sau strivit cu presa. Verdeaţa tocată mărunt se amestecă cu restul ingredientelor, până devine omogen. Se spală carnea şi se scurge pe prosoape de hârtie, urmând a fi pusă peste baiţ şi amestecată cu acesta. Se dă deoparte şi se sfărâmă cerealele, pe care le vom pune pe o folie de aluminiu, odată sfărâmate. Tăvălim carnea de pui din baiţ prin cereale şi aşezăm şniţelele în tava de la cuptor, pe care am acoperit-o, înainte, cu hârtie de copt. Lăsăm şnitelele în cuptorul preîncălzit la 220 de grade, 15 minute pe o parte şi 10 minute pe cealaltă.


Poftiţi la masă!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Şniţele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

LidiaChivu 1

02.05.2014, 22:09

multumesc pentru interes,, dragele mele, si va pup pe fiecare!

MIUTA 1

03.05.2014, 19:25

JulyCris 1

04.05.2014, 21:08

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant