Snitele picante in aluat de bere

de simona72 in Porc, 11 Oct 2013 | 4538 vizualizari

 

Inspiratie a fost Merisoara noastra draga....cu mici modificari, ca de, nu ma pot abtine...minunate. Multumesc!!

 

INGREDIENTE

  • ou - 1 buc
  • bere - 1 pahar
  • faina alba - 2-3 linguri
  • usturoi - 1 catel
  • pesmet - 4-5 linguri
  • ulei pt prajit - 200 ml
  • muschiulet de porc-1/2 de bucata
  • suc de rosii gros-1 ceasca
  • sare si piper-dupa gust
  • oregano uscat-1/2 lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele picante in aluat de bere:

Carnea se spala, se usuca cu prosop de bucatarie si se taie felii groase de un deget ca pt snitele. Pe un fund de lemn, se aseaza bucatile de carne, deasupra se pune folie alimentara si se bate carnea usor cu ciocanul de snitele. Intr-un castronel se pune sucul de rosii, sare, piper, oregano,usturoiul zdrobit si se amesteca. Feliile de carne se imbiba cu acest sos si se lasa la frigider pt 20 minute. Pt aluat: batem oul cu un praf de sare, adaugam berea si apoi faina cate putin si amestecam cu furculita sau cu telul sa nu ramana cocoloase.(sa aibe consistenta ca de aluat de clatite). Punem o tigaie cu ulei la incins, cand uleiul este incins, trecem feliile de carne condimentate prin aluatul de bere, apoi prin pesmet si le prajim in ulei pana devin aurii. Le punem pe servetele absorbante. Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Servim simple cu salata de cruditati sau piure de cartofi

2

Carnea se bate usor avand grija sa nu se zdrobeasca si sa se rupa

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele picante in aluat de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Lavinia 1

11.10.2013, 20:00

Ce pofta mi-ai facut

alilianaa 1

11.10.2013, 20:49

tare bune..

Rocsi 1

11.10.2013, 21:33

Cred ca sunt asa bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc umpluta