Snitele pin piept de pui cu legume mexicane

de iri_iri in Pui, 27 Mar 2012 | 4048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui,
  • 3 oua,
  • pesmet,
  • 2 linguri de faina,
  • secretul gustului,
  • un pachet de legume mexicane congelate
  • ulei
  • 2 linguri de margarina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele pin piept de pui cu legume mexicane:

Pieptul de pui se taie fasii si se bate. Separat se bat ouale peste care se adauga vegeta dupa gust si faina si se amesteca fara a se forma cocoloase. Se trec bucatile de piept de pui prin pesmet, apoi prin amestecul de ou cu faina si apoi se prajesc in ulei bine incins pe ambele parti.

Se scot pe o farfurie pe un prosop de hartie pentru a se scurge surplusul de ulei.

Sseparat se pune la fiert amestecul de legume cu un pahar mic de apa, sare si margarina. Atentie, legumele se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.

Se servesc atat calde cat si reci . Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele pin piept de pui cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Snitele pin piept de pui cu legume mexicane-0
Snitele pin piept de pui cu legume mexicane-1
Snitele pin piept de pui cu legume mexicane-2
Snitele pin piept de pui cu legume mexicane-3
Snitele pin piept de pui cu legume mexicane-4
Snitele pin piept de pui cu legume mexicane-5

COMENTARII (21)

jolygina

jolygina 1

29.03.2012, 13:02

foarte bune

Zamfira

Zamfira 1

30.03.2012, 08:05

ce buuune....

Bya Ralu

Bya Ralu 1

31.03.2012, 19:41

foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!