Snitele umplute

de cec in Pui, 9 Dec 2010 | 3248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 1 piept de pui, vreo 800g
  • - cateva felii cascaval (afumat e si mai bun)
  • - cateva felii sunca
  • - 2 oua
  • - pesmet
  • - sare & piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele umplute:

Am feliat pieptul de pui si am batut cu ciocanul de snitele, apoi am condimentat. Am pregatit feliile de sunca si cascaval. In fiecare felie de pui batuta am aseazat cascaval, sunca si cascaval,apoi am impachetat (pliat) . Am dat snitelele astfel umplute prin oua (batute in prealabil ca pt omleta) si prin pesmet. Apoi am pus la prajit, in ulei incins. Am obtinut aceasta bunatate


Pe langa aceste snitele am mai pregatit cartofi pajiti (tentative de trandafiri). Am taiat cartofii rondele, am pus pe tocator cate cinci felii una peste alta si am rulat de la un capat la celalalt


Aalaturi de niste "yorkshire puding" dupa reteta de aici http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19757/yorkshire-puding/ (multumesc nico) umplute cu salata de vinete cu maioneza


Si binenteles ceva muratura (castraveti in cazul acesta)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

RuxyRux 1

09.12.2010, 17:13

Arata atat de imbietor!

Mihaela11_jo 1

09.12.2010, 22:41

Apetisante

cec 1

10.12.2010, 09:22

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Frigarui cu pui si legume