Snitzele crocante

de Rocsi in Pui, 18 Apr 2010 | 2608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2-3 oua
  • apa minerala
  • boia de ardei dulce
  • praf de usturoi
  • vegeta
  • piper
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitzele crocante:

Pieptul de pui se feliaza,se spala bine,se bate cu cioconul de snitele si se condimenteaza cu piper si vegeta.


intr-un castron se bat ouale ,se amesteca apa minerala,praf de usturoi,boia de ardei dulce,piper ,vegeta si se bat bine toate la un loc.


intr-o farfurie se pune faina alba iar in alta pesmet.


snitelele se dau prin faina alba ,compozitia de oua si apoi pesmet.


se pun in tigaie la prajit in ulei incins.


se prajesc pe o parte si cealalta si se scot pe un servet pentru a absoarbe din ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitzele crocante" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

nadina73 1

18.04.2010, 17:01

arata bine rocsi,am vrut 5 dar acuma afost gresea la mea,ma revansez,oricum eu mai numai 5 furculite dau

Rocsi 1

18.04.2010, 17:23

nu e nimic nadina ...gestul conteaza..multumesc...

Brindusa 1

18.04.2010, 20:34

Si noua ne plac muult de tot snitelele facute asa.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Pui in crusta crocanta de mustar