Socata reteta bunicii, cu citrice si busuioc - fara zahar

de mihaelar63 in Cocktail, 20 Iun 2015 | 2910 vizualizari

 

Socata reteta bunicii
Am preparat o minunata socata ajutata de Green Sugar.

 

INGREDIENTE

  • Socata reteta bunicii
  • 6 flori soc
  • 4 l apa
  • 1/2 lingurita drojdie uscata
  • 2 lamai
  • 2 lime
  • 2 portocale
  • Pliculete Green Sugar
  • busuioc
  • cirese
  • suc natur de capsuni sau cirese
  • lichior Blue Curacao
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata reteta bunicii, cu citrice si busuioc - fara zahar:

Socata reteta bunicii


Citricele se spala se feliaza .


Florile de soc culese din zona nepoluata se limpezesc cu apa rece se pun intr-un botrcan de sticla mare impreuna cu 4 l apa .


Adugati citricele feliate si drojdia .


Se lasa infuzat impreuna 48 ore .


Strecurati lichidul printr-o sita deasa nemetalica .


Veti obtine o socata aromata si sifonata pe care o veti patra la rece .


Serviti socata adugand la fiecare pahar cate un plic sau doua de Green Sugars .


Pentru diversitate de culoare puteti aduga dupa preferinta suc natur de capsuni sau cirese .


La servit decorati cu busuioc verde si bobite cirese .


TIPS-URI

1

Daca ati cules florile de soc din zona nepoluata si fara praf se poate pastra polenul limpezindule doar usor .

2

La prepararea socatei evitati folosirea ustensilelor sau vaselor de plastic si metalice . Preferati sticla .

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata reteta bunicii, cu citrice si busuioc - fara zahar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mirela0911 1

21.06.2015, 13:11

Tare bun si racoritor!

- Andreea - 1

21.06.2015, 18:51

-Licurici- 1

22.06.2015, 07:56

O minunatie!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Gem de visine cu zmeura, fara zahar