Socata reteta bunicii, cu citrice si busuioc - fara zahar

de mihaelar63 in Cocktail, 20 Iun 2015 | 3387 vizualizari

 

Socata reteta bunicii
Am preparat o minunata socata ajutata de Green Sugar.

 

INGREDIENTE

  • Socata reteta bunicii
  • 6 flori soc
  • 4 l apa
  • 1/2 lingurita drojdie uscata
  • 2 lamai
  • 2 lime
  • 2 portocale
  • Pliculete Green Sugar
  • busuioc
  • cirese
  • suc natur de capsuni sau cirese
  • lichior Blue Curacao
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata reteta bunicii, cu citrice si busuioc - fara zahar:

Socata reteta bunicii

Citricele se spala se feliaza .

Florile de soc culese din zona nepoluata se limpezesc cu apa rece  se pun intr-un botrcan de sticla mare impreuna cu 4 l apa .

Adugati citricele feliate si drojdia .

Se lasa   infuzat impreuna 48 ore .

Strecurati lichidul  printr-o sita deasa nemetalica .

Veti obtine o socata aromata si sifonata pe care o veti patra la rece .

Serviti socata adugand la fiecare pahar cate un plic sau doua de Green Sugars  .

Pentru diversitate de culoare puteti aduga dupa preferinta suc natur de capsuni sau cirese .

La servit decorati cu busuioc verde si  bobite cirese .

 

TIPS-URI

1

Daca ati cules florile de soc din zona nepoluata si fara praf se poate pastra polenul limpezindule doar usor .

2

La prepararea socatei evitati folosirea ustensilelor sau vaselor de plastic si metalice . Preferati sticla .

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata reteta bunicii, cu citrice si busuioc - fara zahar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7117 puncte

mihaelar63

4819 puncte

Rocsi

4698 puncte

katty

4376 puncte

RODIMUR

3284 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficatei prajiti
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Pasta de naut cu avocado si busuioc