Milksake de capsuni cu nuca de cocos

de Dana Cristea - pusikmea in Cocktail, 18 Iun 2010 | 1735 vizualizari

 

Chiar daca suntem obisnuiti sa consumam milkshake-uri doar cand iesim in oras, nu trebuie sa uitam ca le putem prepara chiar la noi acasa!

 

INGREDIENTE

  • un plic milksake de capsuni
  • 200 ml lapte rece de la frigider
  • o lingurita nuca de cocos
  • putin zahar pt marginea paharului
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Milksake de capsuni cu nuca de cocos:

Se poate face in shacker:


Intr-un shacker puneti laptele rece de la frigider, adaugati continutul plicului, inchideti capacul si agitati energic timp de un minut.


Eu l-am facut intr-o sticla de jumatate, dar se poate face si in pahar, amestecand continuu cu ajutotul unei lingurite.


Trecem un pahar inalt pe sub jetul de apa, dupa care il rasturnam cu gura in jos pe pat de zahar, rasucim usor, pt a se prinde zaharul de marginile paharului.


Apoi punem milksakeul in pahar si adaugam si nuca de cocos.


Se serveste rece rece ( daca mai stati sa faceti si poze, asa ca mine, il mai puneti 5 min la congelator :D )

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Milksake de capsuni cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Dana Cristea - pusikmea 1

19.06.2010, 07:57

trecem pe lista si azi

Julie 1

20.06.2010, 12:59

Mai trece pe comanda si o portie pentru mine te rog!
5 furcu

Dana Cristea - pusikmea 1

20.06.2010, 13:08

trecem trecem

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cocktail de fructe “ à la Amman”