SOMON CU CARTOFI COPTI SI PERLE DE BRANZA

de ela in Somon, 27 Feb 2011 | 2977 vizualizari

 

delicios si bun pentru cei la dieta

 

INGREDIENTE

  • 500 gr somon,
  • 200 gr perle de branza,
  • 6 cartofi mai mici,
  • condiment pt peste,
  • 1lamaie,
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel,
  • 2 linguri almette cu verdeata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SOMON CU CARTOFI COPTI SI PERLE DE BRANZA:

Dezghetam somonul la temperatura camerei.Preparam un sos din condimentele pt peste si zeama de la lamaie cu care ungem feliile de peste si lasam la rece cel putin 30minute.


Spalam cartofii,ii stergem si ii intepam din loc in loc cu o furculita.Ii coacem in cuptorul cu microunde sau in cuptorul aragazului.


Ungem o tigaie cu putin ulei in care prajim pestele pe ambele parti.


Cartofii ii curatam de coaja.


Perlele de branza,almettele,sarea,piperul,putina verdeata tocata,le amestecam bine si aceasta compozitie o punem peste cartofii taiati bucati mai mici.Servim cu rosii.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "SOMON CU CARTOFI COPTI SI PERLE DE BRANZA" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (49)

ela 1

28.02.2011, 00:12

Miuta,a fost un deliciu

Bucataras Medi 1

03.03.2011, 20:57

deci a fost si nu mai este ......da nu-i asa ca mai faci si ma chemi si pe mine la masa? ...................

MVMih 1

29.03.2011, 11:51

Tre sa fie tare gusos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor