Somon cu o crusta de cartofi si legume

de nacularisa in Somon, 13 Apr 2014 | 9693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-350 g somon (pt 2 portii),
  • 1 cartof mare,
  • 1 ou,
  • 1 dovlecel,
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • 4-5 rosii cherry,
  • 250 g ciuperci,
  • 2 catei de usturoi,
  • rozmarin(proaspat/uscat),
  • sare,
  • piper,
  • marar proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu o crusta de cartofi si legume:

-se curata bucatile de peste si se condimenteaza cu sare si piper


-cartoful se da prin razatoare si se condimenteaza cu sare,piper si rozmarin si 1 catel de usturoi tocat marunt


-se adauga si oul si se amesteca


-se da pestele prin faina si pe o parte si pe alta


-se pune pe partea fara piele,un strat subtire din amestecul de cartofi


-se pune ulei de masline intr-o tigaie,pe toata suprafata si cand este incins,se aseaza pestele cu stratul de cartofi in jos


-se lasa pana devine aurie crusta de cartofi si se intoarce si partea cealalta ca sa se prajeasca putin- 2'-3'


-se pune la cuptor,intr-o tava tapetata cu hartie de copt,pt cca 10'-15' max.


-legumele se taie felii potrivite,nu groase,iar ciupercile in 4


-se pune putin ulei de masline,sare,piper,1 catel de usturoi,apoi le facem la foc mare.Spre final adaugam si rosiile cherry si amestecam continuu,pana ajung aldente(10'-15'),apoi le oprim.Se adauga marar proaspat peste ele.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu o crusta de cartofi si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

MotanLaOale 1

14.04.2014, 08:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Furnicuta
  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon cu sos gremolada