Somon la cuptor cu sos de roşii cu busuioc şi gorgonzola

de Strawberries thoughts in Somon, 3 Aug 2014 | 3071 vizualizari

 

În reţeta de astăzi o să folosim sosul de roşii cu busuioc din reţeta anterioară.

 

INGREDIENTE

  • 500 g somon (4 bucăţi)
  • 250 g sos de roşii cu busuioc
  • 1 lgt piper negru
  • 1 lg sos de soia superior (dark)
  • 10 g parmezan
  • 50 g gorgonzola
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor cu sos de roşii cu busuioc şi gorgonzola:

Preîncălzim cuptorul la 180°C.


Uscăm bucăţile de somon cu un şerveţel de bucătărie.

Cu o pensula ungem peştele cu sosul de soia şi presăram pe deasupra piperul .

Într-un vas termorezistent, uns cu puţin ulei, punem bucăţile de somon.

Punem peştele în cuptor pentru 15 minute.

După 15 minute scoate peştele şi turnăm peste el sosul de roşii cu busuioc.

Îl mai dăm la cuptor pentru încă 20 de minute.

Tăiem gorgonzola cubuleţe.

Scoatem vasul din cuptor, punem peste peşte parmezanul şi gorgonzola.

Dăm vasul la cuptorul cald, cu focul stins, până se topeşte gorgonzola.



Enjoy :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor cu sos de roşii cu busuioc şi gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

03.08.2014, 15:56

mamaieelena 1

03.08.2014, 17:41

Panacris 1

13.08.2014, 17:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon cu portocale