Somon cu sos de busuioc

de ianculubita in Somon, 18 Mar 2014 | 4055 vizualizari

 

Din acelasi peste,am gatit 3 feluri,toate sunt super delicioase

 

INGREDIENTE

  • 3 rondele de somon
  • 2 oua
  • 2 linguri de faina
  • 3 linguri pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • Sos
  • 4 fileuri de anchoa
  • 1 leg.patrunjel
  • 1mana de busuioc verde sau 2linguri uscat
  • 1 lingurita mustar
  • zeama de la 1lamaie(dupa gust)
  • 2 linguri iaurt
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos de busuioc:

Intr-un bol amestecam ouale batute cu sare si piper,adaugam faina,omogenizam bine pentru un aluat putin mai gros decat cel de clatite iar daca e nevoie adaugam apa minerala;


trecem pestele prin acest aluat apoi prin pesmet si-l prajim in mult ulei dupa care-l scoatem pe prosoape de hartie


Pentru sos,punem in robotul de bucatarie toate ingredientele si mixam pana obtinem un sos cremos


Servim pe platou pestele alaturi un bol cu sos

TIPS-URI

1

Se poate folosi si alt peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Satisfyyourcravings 1

18.03.2014, 17:41

Super!

ianculubita 1

19.03.2014, 08:59

MOKUSKA 1

30.05.2014, 19:01

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert choux a la creme
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne tocata -la cuptor /pasta all forno

ieri la 22:31

Crema de zahar ars

de Lau 9

ieri la 22:15

Drob de pui

de Lau 9

ieri la 21:30

Tort cu ciocolata si zmeura

de oanapl 6

ieri la 20:45

RETETA RECOMANDATA
Mousse de castravete cu somon afumat