Somon cu sos de vin si mustar

de alldaycooking in Somon, 12 Mai 2012 | 11501 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr file de somon
  • Mix lamaie si piper
  • Sare
  • Busuioc
  • 100 ml vin alb
  • ½ lingurita boabe de mustar
  • Cateva boabe de piper roz
  • 1 lingurita mustar cu miere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos de vin si mustar:

Fileul de somon l-am taiat fasiute pe care le-am presarat cu sare, busuioc, piper si lamaie. Le-am lasat aproximativ 30 de minute, apoi le-am introdus in cuptor la 200 grade Celius. In aproximativ 15 minute bucatile de somon erau rumenite frumos.

 Pentru sos am pus la fiert vinul impreuna cu boabele de mustar si boabele de piper roz. Cand vinul a inceput sa fiarba am adaugat mustarul si am amestecat sosul din timp in timp pana cand a devenit consistent si volumul a scazut destul demult.

 Am servit impreuna cu cartofi copti cu unt si chives.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de vin si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

14.05.2012, 17:45

La peste nu lipsesc

mihaelar63 1

16.05.2012, 08:25

Ce dragut , eu facusem crapul cu sos si piper acum vreo 3 luni , doar acum l-am postat . S-ar putea spune ca m-am inspirat de aici

alldaycooking 1

16.05.2012, 13:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar cu cartofi copti