Somon cu sos de vin si mustar

de alldaycooking in Somon, 12 Mai 2012 | 6574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr file de somon
  • Mix lamaie si piper
  • Sare
  • Busuioc
  • 100 ml vin alb
  • ½ lingurita boabe de mustar
  • Cateva boabe de piper roz
  • 1 lingurita mustar cu miere
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sos de vin si mustar:

Fileul de somon l-am taiat fasiute pe care le-am presarat cu sare, busuioc, piper si lamaie. Le-am lasat aproximativ 30 de minute, apoi le-am introdus in cuptor la 200 grade Celius. In aproximativ 15 minute bucatile de somon erau rumenite frumos.


Pentru sos am pus la fiert vinul impreuna cu boabele de mustar si boabele de piper roz. Cand vinul a inceput sa fiarba am adaugat mustarul si am amestecat sosul din timp in timp pana cand a devenit consistent si volumul a scazut destul demult.


Am servit impreuna cu cartofi copti cu unt si chives.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de vin si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

14.05.2012, 17:45

La peste nu lipsesc

mihaelar63 1

16.05.2012, 08:25

Ce dragut , eu facusem crapul cu sos si piper acum vreo 3 luni , doar acum l-am postat . S-ar putea spune ca m-am inspirat de aici

alldaycooking 1

16.05.2012, 13:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Lambada cu salau si somon