Somon cu spanac si rosii cherry in sos alb

de Bucataras in Somon, 5 Aug 2019 | 968 vizualizari

 

Usor de pregatit, cu un gust surprinzator de bun, iata o reteta pe care nu am mai pregatit-o pana acum: somon cu spanac si rosii cherry in sos alb de smantana.  

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de somon
  • 1/2 ceapa mica tocata
  • 1 catel de usturoi
  • rosii cherry
  • un cub de unt
  • o mana de spanac verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana de gatit
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu spanac si rosii cherry in sos alb:

Pune fileurile de somon in ulei incins intr-o tigaie si lasa-le sa se rumeneasca pe ambele parti, cateva minute. In functie de cat sunt de groase, ajusteaza timpul in plus sau in minus.


Scoate-le pe un platou.


In aceeasi tigaie adauga un cub de unt in care calesti apoi ceapa si usturoiul, toarna peste ele rosiile cherry taiate in jumatate si spanacul. Amesteca si condimenteaza simplu cu sare si piper.


Toarna 2-3 linguri de smantana, adauga parmezan si amesteca sosul.


Pune inapoi in sos bucatile de somon. Lasa sa mai dea doar cateva clocote si opreste focul. Serveste cu patrunjel sau marar presarat deasupra.


Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu spanac si rosii cherry in sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

07.08.2019, 20:18

Arata minunat somonul pregatit asa!

dantes 1

11.08.2019, 10:26

Gustos!

mihaelar63 1

11.06.2020, 01:12

Punem reteta la pastrare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5380 puncte

mirela0911

3954 puncte

oanapl

3874 puncte

RODIMUR

2979 puncte

mihaelar63

2587 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de mure

de Ancutsa 6

ieri la 17:35

Pui în crustă de cașcaval, cu ciuperci, la cuptor

de Ancutsa 6

ieri la 17:21

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor