Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti

de Satisfyyourcravings in Somon, 31 Mai 2016 | 1423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file somon, fara oase, cu piele
  • sare
  • piper
  • 1 legatura sparanghel
  • 1/2 bulb fenicul
  • 1/2 castravete
  • 1 morcov
  • ulei de masline extra virgin
  • otet din orez
  • ulei de masline
  • orez brun, gatit, pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti:

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.


Se ung somonul si sparanghelul cu ulei de masline si se presara cu sare si piper. Se aseza intr-o tava nu foarte mare si se coc 10-15 minute.


Cu ajutorul unei mandoline, se feliaza feniculul foarte fin. Cu ajutorul unui peeler, se taie fasii lungi de castravete si morcovi. Se adauga toate intr-un bol.


Separat se amesteca 2 linguri de ulei de masline extra virgin cu sare, piper si o lingura de otet din orez.


Se amesteca salata cu dressingul si se serveste cu sparanghel, somon si orez brun.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

AndrutzaP 1

01.06.2016, 09:39

arata foarte bine si sigur este gustossss

-Licurici- 1

01.06.2016, 09:44

Super bun!

Satisfyyourcravings 1

01.06.2016, 22:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Desert tort Imparatesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

RETETA RECOMANDATA
Somon pe pat de legume