O reteta simpla si gustoasa
Somonul se prepara in tigaia de teflon sau pe gratar
Ceapa, usturoiul si ardeiul iute se calesc in ulei de masline, apoi se adauga mustarul. Se stinge cu vinul rosu. Se adauga sucul de tomate si se scade pina se obtine un sos consistent. La sfirsit se adauga ierburile aromate. 1/2 lg de zahar si se asezoneaza cu sare si piper.
Se pot folosi ca carnitura cartofi natur sau spaghete ...
adaptare dupa o reteta din revista Ciao / www.micaelvetie.ro
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro