Somon in sos alla diavola

de Bucataras in Jakob Hausmann, 16 Mai 2009 | 5206 vizualizari

 

O reteta simpla si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati file de somon
  • 200 ml suc de tomate
  • 5 catei de usturoi (taiat rondele)
  • 5 catei de usturoi pisati
  • 1 ardei iute, curatat de seminte, taiat patratele mici
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2 linguri de mustar de dijon boabe
  • 100 ml vin rosu
  • 1/2 lg zahar
  • sare
  • piper
  • plante aromate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in sos alla diavola:

Somonul se prepara in tigaia de teflon sau pe gratar

Ceapa, usturoiul si ardeiul iute se calesc in ulei de masline, apoi se adauga mustarul. Se stinge cu  vinul rosu. Se adauga sucul de tomate si se scade pina se obtine un sos consistent. La sfirsit se adauga ierburile aromate. 1/2 lg de zahar si se asezoneaza cu sare si piper.

Se pot folosi ca carnitura cartofi natur sau spaghete ...

adaptare dupa o reteta din revista Ciao / www.micaelvetie.ro

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in sos alla diavola" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (23)

elena1988

elena1988 1

12.02.2011, 07:03

adry88

adry88 1

08.05.2011, 11:14

AnyCostescu

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!