Brasato alla Milanese

de silvi0ara in Jakob Hausmann, 21 Feb 2010 | 3817 vizualizari

 

Rasfoind revista Secretele bucatariei,am descoperit o reteta interesanta a lui Jacob Hausmann.Cum aveam mai toate ingredientele,mai putin tija de telina,pe care am inlocuit-o cu un cartof dulce american,am facut aceasta friptura.Sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa de vita fara os
   
  • 3 catei de usturoi
 
  • 2 linguri ulei de masline
  • 25g unt
  • sare si piper dupa gust
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 1 gulie
  • 1 cartof dulce
  • 1 ceapa mai mica
  • 2 cuisoare
  • 250ml vin rosu
  • 1 cutie rosii in bullion(tocate)
  • 300ml supa de carne
  • nucsoara
 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brasato alla Milanese:

Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul si untul.Se prajeste carnea pe toate partile,apoi se adauga morcovii,gulia,cartoful si ceapa taiate cubulete si se prajesc usor langa carne.Se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga usturoiul tocat marunt si cele 2 cuisoare.Se stinge cu vin,se da in clocot,se lasa sa fiarba pana se evapora o parte din vin.Se adauga rosiile.Apoi se transfera totul intr-un vas iena,se adauga supa de carne si se da totul la cuptorul preancalzit la 200gC   pentru 90 de minute.Vasul trebuie acoperit cu folie de aluminiu.Inainte de servire,se scoate carnea din sos si se lasa la cald.Sosul se trece prin sita,se sa din nou in clocot,se potriveste de sare si piper si nucsoara si se serveste friptura taiata felii alaturi de legume si sos.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brasato alla Milanese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

gaby_duceag 1

23.04.2010, 14:11

ce frumos arata!cred ca e buna tare!

adry88 1

08.05.2011, 11:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

13110 puncte

RODIMUR

12670 puncte

Camelya

11120 puncte

Rocsi

6270 puncte

Oana

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Tamara
  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Creveti serviti cu piure de cartof dulce si sos de vin