Brasato alla Milanese

de silvi0ara in Jakob Hausmann, 21 Feb 2010 | 4141 vizualizari

 

Rasfoind revista Secretele bucatariei,am descoperit o reteta interesanta a lui Jacob Hausmann.Cum aveam mai toate ingredientele,mai putin tija de telina,pe care am inlocuit-o cu un cartof dulce american,am facut aceasta friptura.Sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  • 500g pulpa de vita fara os
   
  • 3 catei de usturoi
 
  • 2 linguri ulei de masline
  • 25g unt
  • sare si piper dupa gust
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 1 gulie
  • 1 cartof dulce
  • 1 ceapa mai mica
  • 2 cuisoare
  • 250ml vin rosu
  • 1 cutie rosii in bullion(tocate)
  • 300ml supa de carne
  • nucsoara
 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brasato alla Milanese:

Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul si untul.Se prajeste carnea pe toate partile,apoi se adauga morcovii,gulia,cartoful si ceapa taiate cubulete si se prajesc usor langa carne.Se condimenteaza cu sare si piper.Se adauga usturoiul tocat marunt si cele 2 cuisoare.Se stinge cu vin,se da in clocot,se lasa sa fiarba pana se evapora o parte din vin.Se adauga rosiile.Apoi se transfera totul intr-un vas iena,se adauga supa de carne si se da totul la cuptorul preancalzit la 200gC pentru 90 de minute.Vasul trebuie acoperit cu folie de aluminiu.Inainte de servire,se scoate carnea din sos si se lasa la cald.Sosul se trece prin sita,se sa din nou in clocot,se potriveste de sare si piper si nucsoara si se serveste friptura taiata felii alaturi de legume si sos.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brasato alla Milanese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

gaby_duceag 1

23.04.2010, 14:11

ce frumos arata!cred ca e buna tare!

adry88 1

08.05.2011, 11:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Bors taranesc din coada de vita