Somon în sos de smântânã

de diaconta in Somon, 11 Mar 2012 | 4441 vizualizari

 

Cu siguranta e o reteta pe care cei care ma cunosc ,nu s-ar fi asteptat s-o vada postata de mine.Recunosc însa ca nu am reusit sa manânc,dar a fost apreciata de musafirii chemati în ajutor,asa cum a fost si de nepoata mea care mi-a dat reteta.

 

INGREDIENTE

  • O bucata file de somon
  • 200 ml vin alb sec
  • 4 linguri smantana
  • sare,piper
  • pudra de usturoi
  • pudra de ghimbir
  • o crenguta de rozmarin
  • lamâie
  • ulei de masline
  • marar si patrunjel verde  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon în sos de smântânã:

Spalam somonul apoi il stergem cu un servetel absorbant.Ungem cu ulei de masline si condimentam.



Punem vinul la fiert intr-o cratita.Lasam pana cand scade la jumatate.Adaugam smantana si lasam sa fiarba pana cand sosul de ingroasa.Punem si zeama de lamâie.Apoi adaugam verdeata.



Punem somonul intr-un vas de ceramica si turnam sosul peste el.Punem la cuptor pentru 15-20 de minute.



Se serveste cald.







 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon în sos de smântânã" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

Gicuta69 1

24.05.2015, 22:48

Valclaudia 1

13.12.2015, 21:35

vai, ce-mi place!!

Bunica 1

13.12.2015, 21:38

Un preparat pe gustul meu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Salată de somon afumat