Somon in sos de vin pe pat de sare la cuptor

de RuxyRux in Somon, 3 Dec 2010 | 7965 vizualizari

 

Sa va mai povestesc cat este de delicios?...Va las sa faceti un exercitiu de imaginatie....

 

INGREDIENTE

  •  9-10 bucati somon proaspat
  • zeama de la o lamaie
  • 250 ml vin alb( din cel mai bun)
  • piper alb
  • sare
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 kg sare grunjoasa
  • 2 lamai feliate
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in sos de vin pe pat de sare la cuptor:

Faceti o marinata din ulei, sare, piper alb, zeama de lamaie si vin si lasati pestele o ora, avand grija sa ungeti peste tot.


Puneti in tava un kg sare grunjoasa si asezati pestele cum va vine mai bine in tava.


Turnati deasupra fiecarei bucati din sos si apoi puneti deasupra o felie de lamaie.


Dati la cuptor la 200 grade timp de 50 de minute. O bunatate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in sos de vin pe pat de sare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MotanLaOale 1

06.12.2010, 09:27

foarte bun

RuxyRux 1

06.12.2010, 09:43

mamaieelena 1

09.12.2010, 09:26

hmmm simt mirosul si acum

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Somon in sos de lamaie si capere