Somon la cuptor cu ierburi uscate

de adnia in Somon, 12 Iun 2013 | 3994 vizualizari

 

Daca va place somonul, atunci cu siguranta reteta aceasta simpla si rapida nu va trece neobservata!
Pe langa faptul ca somonul este foarte sanatos, datorita continutului ridicat de Omega 3, este si foarte gustos..iar culoarea sa rozalie este de neconfundat! Asadar, sa ne rasfatam putin, nu?

 

INGREDIENTE

  • De prea multe ingrediente nu avem nevoie, reteta aceasta este extrem de simpla si nu necesita efort in pregatirea sa:
  • 2 medalioane de somon
  • 1 cubulet unt
  • 2 fire menta
  • sare, piper, dupa gust
  • 1 lingurita ierburi uscate (eu am pus cimbru si busuioc)
  • putina zeama de lamaie
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor cu ierburi uscate:

Modul de preparare



Se spala somonul si se sterge cu prosoape de hartie, apoi se sareaza si se pipereaza. Se unge un vas de jena cu unt si se aseaza somonul, se adauga menta si uleiul de masline, apoi se presara ierburile uscate. Se da la cuptor (cca 20 minute la 200 grade). Se transfera pe farfurii si se stropeste cu zeama de lamaie. Se serveste cu felii de lamaie si salata proaspata.

Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor cu ierburi uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

alilianaa 1

12.06.2013, 22:47

super..

Geanina87 1

12.06.2013, 22:48

Foarte bun

laura_n 1

13.06.2013, 11:31

chiar ca rasfat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor (reteta video)