Somon la cuptor cu ierburi uscate

de adnia in Somon, 12 Iun 2013 | 4900 vizualizari

 

Daca va place somonul, atunci cu siguranta reteta aceasta simpla si rapida nu va trece neobservata!
Pe langa faptul ca somonul este foarte sanatos, datorita continutului ridicat de Omega 3, este si foarte gustos..iar culoarea sa rozalie este de neconfundat! Asadar, sa ne rasfatam putin, nu?

 

INGREDIENTE

  • De prea multe ingrediente nu avem nevoie, reteta aceasta este extrem de simpla si nu necesita efort in pregatirea sa:
  • 2 medalioane de somon
  • 1 cubulet unt
  • 2 fire menta
  • sare, piper, dupa gust
  • 1 lingurita ierburi uscate (eu am pus cimbru si busuioc)
  • putina zeama de lamaie
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor cu ierburi uscate:

Modul de preparare



Se spala somonul si se sterge cu prosoape de hartie, apoi se sareaza si se pipereaza. Se unge un vas de jena cu unt si se aseaza somonul, se adauga menta si uleiul de masline, apoi se presara ierburile uscate. Se da la cuptor (cca 20 minute la 200 grade). Se transfera pe farfurii si se stropeste cu zeama de lamaie. Se serveste cu felii de lamaie si salata proaspata.

Enjoy!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor cu ierburi uscate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

alilianaa 1

12.06.2013, 22:47

super..

Geanina87 1

12.06.2013, 22:48

Foarte bun

laura_n 1

13.06.2013, 11:31

chiar ca rasfat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Somon cu masline la cuptor