Somon la cuptor cu ierburi uscate

de adnia in Somon, 12 Iun 2013 | 6592 vizualizari

 

Daca va place somonul, atunci cu siguranta reteta aceasta simpla si rapida nu va trece neobservata!
Pe langa faptul ca somonul este foarte sanatos, datorita continutului ridicat de Omega 3, este si foarte gustos..iar culoarea sa rozalie este de neconfundat! Asadar, sa ne rasfatam putin, nu?

 

INGREDIENTE

  • De prea multe ingrediente nu avem nevoie, reteta aceasta este extrem de simpla si nu necesita efort in pregatirea sa:
  • 2 medalioane de somon
  • 1 cubulet unt
  • 2 fire menta
  • sare, piper, dupa gust
  • 1 lingurita ierburi uscate (eu am pus cimbru si busuioc)
  • putina zeama de lamaie
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor cu ierburi uscate:

 Modul de preparare

Se spala somonul si se sterge cu prosoape de hartie, apoi se sareaza si se pipereaza. Se unge un vas de jena cu unt si se aseaza somonul, se adauga menta si uleiul de masline, apoi se presara ierburile uscate. Se da la cuptor (cca 20 minute la 200 grade). Se transfera pe farfurii si se stropeste cu zeama de lamaie. Se serveste cu felii de lamaie si salata proaspata.
Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor cu ierburi uscate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Somon cu masline la cuptor