Somon la cuptor pe pat de legume

de luminita20_2006 in Somon, 10 Iul 2011 | 13679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • file somon
  • 1-2 dovelecei
  • 5 morcovi medii
  • 6 cartofi
  • marar
  • boabe coriandru
  • sare, piper
  • zeama de la 1 lamaie
  • ulei
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor pe pat de legume:

Legumele se curata de coaja. Morcovii si dovleceii se taie pai . Se unge o tava yena cu ulei se pun legumele si se condimenteaza. Separat se condimenteaza somonul cu boabe de coriandru putin sfarmate, sare, piper si zeama de la lamaie. Se pune pestele peste legume, se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 20 min se ia folia si se mai lasa un pic.

Se parat se fierb cartofii cu sare cand sunt gata se servesc alaturi de peste cu putin unt si marar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lau 1

11.07.2011, 13:59

bun

horia 1

12.07.2011, 01:20

imi place cum ti-a iesit somonul cu legume.ador acest preparat,cu toate ca este un peste gras.adevarul ca unei astfel de portii,nu-i poti rezista!

LicutaMarin 1

12.07.2011, 08:29

un deliciu!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert pasca traditionala
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon cu lamaie si orez integral