Somon la cuptor pe pat de legume

de luminita20_2006 in Somon, 10 Iul 2011 | 11932 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • file somon
  • 1-2 dovelecei
  • 5 morcovi medii
  • 6 cartofi
  • marar
  • boabe coriandru
  • sare, piper
  • zeama de la 1 lamaie
  • ulei
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la cuptor pe pat de legume:

Legumele se curata de coaja. Morcovii si dovleceii se taie pai . Se unge o tava yena cu ulei se pun legumele si se condimenteaza. Separat se condimenteaza somonul cu boabe de coriandru putin sfarmate, sare, piper si zeama de la lamaie. Se pune pestele peste legume, se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 20 min se ia folia si se mai lasa un pic.

Se parat se fierb cartofii cu sare cand sunt gata se servesc alaturi de peste cu putin unt si marar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la cuptor pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lau 1

11.07.2011, 13:59

bun

horia 1

12.07.2011, 01:20

imi place cum ti-a iesit somonul cu legume.ador acest preparat,cu toate ca este un peste gras.adevarul ca unei astfel de portii,nu-i poti rezista!

LicutaMarin 1

12.07.2011, 08:29

un deliciu!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Somon cu portocale