Somon la gratar cu sos roz

de nadea68 in Somon, 2 Ian 2014 | 6625 vizualizari

 

Daca ne-am saturat de carne va poftesc la ceva peste cu un sos foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • - 2 felii somon proaspat pentru marinat
  • - 1/2 pahar vin alb
  • - 1 capatana usturoi
  • - zeama de la o lamaie
  • - frunza dafin
  • - sare -piper
  • pentru sos roz
  • -2 linguri maioneza
  • -1 sau 2 lingurite ketchup
  • -zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon la gratar cu sos roz:

Incepem cu marinatul pestelui:Intr-o farfurie punem ingredientele :vinul,zeama de lamaie,dafin,sare piper,usturoi taiat marunt.Asezam pestele si lasam la marinat cam 30/40 minute. Intre timp preparam sosul roz. Intr-u bol punem maioneza si ketchup si amestecam,adaugam dupa gust zeama de lamaie. Incalzim gratarul. Scoatem pestele dupa timpul de marinat,il lasam un pic la scurs si-l punem pe gratar,cateva minute pe o parte si cateva minute pe cealalta parte :).


Cand pestele e gata servim cu sosul roz. Sosul roz e folosit la peste si mai ales la creveti.

 

TIPS-URI

1

-ingredientele pentru sos au fost in functie de portii,petru mai multe portii,mariti cantitatile de maioneza si ketchup

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la gratar cu sos roz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

georgeta_v 1

03.01.2014, 22:51

delicios

nadea68 1

04.01.2014, 11:52

nilgun 1

22.02.2014, 15:37

bun bun somonul

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos olandez, salsa de porumb si ardei si orez Basmati