Somon pe pat de legume

de luminita20_2006 in Peste, 30 Oct 2010 | 9207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 file somon(3 portii)
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 morov
  • 500 gr cartofi mici
  • 1 lamaie
  • sare, piper-
  •  rozmarin
  • unt, ulei de masline
  • hartie de copt
  • sos pt cartofi
  • 5 frunze busuioc proaspat
  • patrunjel
  • 200 gr smantana
  •  usturoi 1
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon pe pat de legume:

Mod de preparare
Somonul se aseaza pe o farfurie si se stropeste cu zeama de la jumate de lamaie. Legumele se taie pai.

Se incinge o tigaie se pune o lingurita de unt si un strop de ulei apoi se adauga legumele si se soateaza atat cat sa le imoaie. Se condimenteaza si se ia de pefoc. Se taie hartia de copt in forma de inima(asa e rereta:P) se pune un pat de legume apoi o felie de lamaie se aseaza o bucata de somon se condimenteaza cu sare si piper se stropeste cu un pic de ulei de masline se aseaza o frunza de rozmarin si se impacheteaza.

Se aseaza pachetelele in rava si se dau la cuptor 15 -20 min.

Cartofii se curata se pun la fiert 10 min cu sare dupa care se scot din apa se pun fiecare pe o foaie de aluminiu pe mijloc un cubulet mic de unt sare si piper apoi se impacheteaza. Se dau la cuptor 20min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

31.10.2010, 14:36

o portie se poate?..................

luminita20_2006 1

31.10.2010, 18:15

si mie mia placut fetelo procedura cu harie de copt...nu stiu sa zic de ce cu asa dar ideea e ca rezultatul e perfect....

RuxyRux 1

13.11.2010, 22:26

Super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Peste inabusit cu legume