Somon pe pat de legume

de luminita20_2006 in Peste, 30 Oct 2010 | 6966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 file somon(3 portii)
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 1 morov
  • 500 gr cartofi mici
  • 1 lamaie
  • sare, piper-
  •  rozmarin
  • unt, ulei de masline
  • hartie de copt
  • sos pt cartofi
  • 5 frunze busuioc proaspat
  • patrunjel
  • 200 gr smantana
  •  usturoi 1
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon pe pat de legume:

Mod de preparare

Somonul se aseaza pe o farfurie si se stropeste cu zeama de la jumate de lamaie. Legumele se taie pai.



Se incinge o tigaie se pune o lingurita de unt si un strop de ulei apoi se adauga legumele si se soateaza atat cat sa le imoaie. Se condimenteaza si se ia de pefoc. Se taie hartia de copt in forma de inima(asa e rereta:P) se pune un pat de legume apoi o felie de lamaie se aseaza o bucata de somon se condimenteaza cu sare si piper se stropeste cu un pic de ulei de masline se aseaza o frunza de rozmarin si se impacheteaza.



Se aseaza pachetelele in rava si se dau la cuptor 15 -20 min.



Cartofii se curata se pun la fiert 10 min cu sare dupa care se scot din apa se pun fiecare pe o foaie de aluminiu pe mijloc un cubulet mic de unt sare si piper apoi se impacheteaza. Se dau la cuptor 20min.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

31.10.2010, 14:36

o portie se poate?..................

luminita20_2006 1

31.10.2010, 18:15

si mie mia placut fetelo procedura cu harie de copt...nu stiu sa zic de ce cu asa dar ideea e ca rezultatul e perfect....

RuxyRux 1

13.11.2010, 22:26

Super

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Linzer cu mere

ieri la 20:45

Supa rece de Roșii  - Salmorejo (Andaluzia)

pe 22.09 la 22:00

Midii/Scoici cu ciuperci si smantana

pe 22.09 la 21:52

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu sos de lamaie