Salata cu scrumbie marinata

de Constelatialeu in Peste, 24 Mar 2017 | 834 vizualizari

 

Am primit niste scrumbie marinata, tocmai de la Galati, un deliciu pot sa spun.....am si 4 scrumbioare stau cuminti la congelator sa le vina randul...

 

INGREDIENTE

  • cca. 360 g cartofi fierti
  • 150 g scrumbie marinata
  • 2 legaturi ceapa verde
  • o mana de masline naturale-n ulei
  • sare
  • ulei
  • otet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu scrumbie marinata:

Mai intai, punem cartofii in coaja, la fiert, dupa ce au fiert, ii curatam si ii lasam sa se raceasca bine. Taiem ceapa verde mai marunt, cu tot cu frunze, scrumbia marinata o taiem bucatele mai mici, avem grija sa scoatem bucatele de oase din sira scrumbiei.


Intr-un castron, punem cartofii taiati in bucatele mai micute, presaram sare si amestecam, apoi adaugam ceapa taiata, scrumbia maruntita si maslinele, amestecam. Daca avem zeama de la marinata, o punem pe aceea, eu n-am avut-o ca am scapat borcanul jos si s-a scurs zeama, asa ca am adaugat ulei si otet dupa gust. Am omogenizat totul si am dat castronul la rece. Un deliciu, e asa buna scrumbia asta de te lingi pe degete....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu scrumbie marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mirela0911 1

26.03.2017, 16:15

As servi o portie, dar facuta de tine!

Lau 1

26.03.2017, 21:07

kytz 1

26.03.2017, 22:29

🐟🐟🐟 o salată perfectă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

RETETA RECOMANDATA
Salata de cartofi cu peste afumat si masline