Biban de mare cu sfecla rosie si portocale

de Panacris in Peste, 1 Mar 2011 | 3175 vizualizari

 

Zilele trecute am vizionat la Euforia cusinie, o reteta delicioasa si interesanta de biban de mare cu sfecla rosie si sos de portocale, prezentata de Nicolai. Mi s-a parut foarte interesanta combinatia si nu am rezistat sa o incerc. A iesit o nebunie, de aceea va descriu si voua acest deliciu culinar

 

INGREDIENTE

  • un biban de mare (500 gr.)
  • o portocala sau lamaie
  • o sfecla rosie potrivita
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biban de mare cu sfecla rosie si portocale:

Pestele se spala si se curata. (Atentie la aripioare inteapa foarte tare!!!). Se presara pestele cu sare si piper si se lasa in asteptare. Portocala se spala si cu un cutit special (eu nu am avut, dar o sa-mi achizitionez cat de curand!) se razuie firisoare de coaja. Acestea se fierb in putina apa pentru a se duce amareala. Se unge o tava cu putin ulei de masline, se aseaza pestele, coaja de portocala se pune in burta si pe deasupra. Se pune la cuptorul incins cca. 10 minute. Intre timp se fierbe sfecla ( eu am avut sfecla deja gata preparata ca si salata cu hrean).


Dupa ce sfecla a fiert, se strecoara, se paseaza si se amesteca cu sucul de portocala sau lamaie.


Bibanul se serveste alaturi de acest piure de sfecla. Va asigur ca e nemaipomenit.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biban de mare cu sfecla rosie si portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Panacris 1

03.03.2011, 21:24

Sincer nu stiu daca merge si cu alt peste! Asa am vazut le televizor, asa am facut!!!

Cris2711 1

03.03.2011, 21:30

Cristina ai un talent extraordinar,ti-am admirat operele de arta de pe adresa ta

Panacris 1

03.03.2011, 21:53

Multumesc cris2711! Incerc sa combin cele doua hoby-uri, pictura si gatitul!!! poate va iesi ceva bun din asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de lamaie, portocala si vin