Salata de icre cu gris

de Alinutza80 in Peste, 9 Iun 2012 | 6957 vizualizari

 

Reteta o am de la soacra mea.

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri gris
  • 1 ceasca de apa
  • 2 linguri de icre de peste(nu stiu sa va spun ce fel de peste)
  • 750 ml ulei
  • apa minerala
  • 1 ceapa
  • zeama de la o lamaie
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de icre cu gris:

Am pus o ceasca de apa la fiert. Cand a inceput sa fiarba am pus grisul si am mestecat repede sa nu faca cocoloase, apoi l-am lasat la racit.


Intr-un castron adanc am pus icrele si grisul racit mestecand bine cu mixerul. Apoi am inceput sa pun ulei in fir subtire, mestecand continuu ca sa nu se taie. Din cand in cand am pus zeama de lamaie si apa minerala daca se intareau prea mult.


La sfarsit se sareaza dupa gust si se mai adauga zeama de lamaie daca mai este nevoie.


Ceapa se toaca cat de fin posibil si se adauga peste icre.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de icre cu gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Alinutza80 1

11.06.2012, 17:07

Si eu credeam la fel Ancuta, dar daca le faci cu atentie nu e nici o problema

corina241 1

12.06.2012, 11:22

sunt cela mai bune!!!!!

Alinutza80 1

15.06.2012, 22:10

Corina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Merlucius Crocantus