File de peste pe pat de orez

de silvianart in Peste, 6 Ian 2017 | 695 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 file peste cu carnea alba (200-250 gr.)
  • 2 linguri orez
  • 3-4 buchetele broccoli
  • 1 lingura smantana
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita ulei masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • alune zdrobite
  • sare
  • piper
  • cubulete morcov si frunza marar pt. decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste pe pat de orez:

Ungem pestele cu ulei masline, saram, piperam, punem deasupra alunele si dam la cuptor pentru aproximativ 20-25 min. la 130 grade C.

Orezul il fierbem, saram, si ii adaugam lingura de unt pentru cremozitate.

Oparim 2-3 minute broccoli, il scoatem sub jet de apa rece, il saram si stropim cu zeama de lamaie. Zdrobim catelul de usturoi, amestecam cu smantana.

Cubuletele de morcov le tragem putin la tigaie in ulei.

Se monteaza ca in poza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste pe pat de orez" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dantes 1

07.01.2017, 11:37

Bun si sanatos!

Panacris 1

07.01.2017, 13:06

silvianart 1

07.01.2017, 14:04

Da, bun si sanatos..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salau bonne femme