Somon picant cu sos roz de mustar Dijon si gnocchi cu broccoli

de madi_marin in Peste, 10 Ian 2017 | 600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g file de somon
  • sare
  • 1 linguriţă sos iute

Pentru sos:

  • 2 linguri muştar Dijon cu cremă de coacăze negre
  • 50 ml smântână de gătit

Pentru gnocchi:

  • 2 linguri piure de cartofi
  • 1 bucheţel de broccoli
  • făină cât cuprinde
  • sare
  • piper roz

Pentru servire:

  • mix de salată
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon picant cu sos roz de mustar Dijon si gnocchi cu broccoli:

Se unge somonul cu sos picant, apoi se condimentează cu sare. Se pune la fript pe plita încinsă.


Se prepară gnocchi: se amestecă piureul cu broccoliul fiert, răcit rapid în apă cu gheaţă şi pasat, apoi cu sare, piper roz şi făină cât cuprinde pentru a obţine un aluat pe care il putem modela sub formă de rulou subţire. Tăiem bucăţele pe care le modelam cu furculiţa. Se lasă pentru cateva minute să se usuce, după care le punem la fiert, în apă cu sare şi un strop de ulei. Când se ridică la suprafaţă, sunt gata şi se pot scoate la scurs.


Se prepară înainte de servire şi sosul : se încălzeşte smântâna, apoi se adaugă muştarul cu boabe şi cremă de coacăze şi se lasă să dea câteva clocote.


Se serveşte somonul rumenit cu sos, gnocchi şi mix de salată.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon picant cu sos roz de mustar Dijon si gnocchi cu broccoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

madi_marin 1

11.01.2017, 18:04

ma bucur mult ca va place! somonul este unul din pestii mei preferati

diaconta 1

11.01.2017, 20:46

ce sa zic eu aici :S

kytz 1

12.01.2017, 07:13

Îmi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pangasius aromat "all'italiana"