Sorbet cu caise

de Lau in Dulciuri, 4 Iun 2015 | 510 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml apa
  • 5 plicuri green sugar
  • 1/3 cana sirop de liliac
  • 1 borcan compot caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet cu caise:

Intr-un vas adaugam apa si zaharul,punem pe foc pana ce se topeste zaharul,


In alt vas fructele le pisam cu furculita si adaugam apa,siropul,amestecam bine.


Amestecul il strecuram intr-o caserola dupa care dam la congelator,amestecam din 30 min in 30 min de cca 4-5 ori.


Inainte de servire scoatem caserola cu cca 15 min inainte si o mixam cu mixerul vertical.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

04.06.2015, 19:53

Suna bine

Lau 1

04.06.2015, 20:47

Panacris 1

05.06.2015, 17:22

Bunăciune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de caise