Sorbet cu caise

de Lau in Dulciuri, 4 Iun 2015 | 3330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml apa
  • 5 plicuri green sugar
  • 1/3 cana sirop de liliac
  • 1 borcan compot caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet cu caise:

Intr-un vas adaugam apa si zaharul,punem pe foc pana ce se topeste zaharul,

In alt vas fructele le pisam cu furculita si adaugam apa,siropul,amestecam bine.

Amestecul il strecuram intr-o caserola dupa care dam la congelator,amestecam din 30 min in 30 min de cca 4-5 ori.

Inainte de servire scoatem caserola cu cca 15 min inainte si o mixam cu mixerul vertical.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gem de pepene galben cu caise