Sorbet de lamaie

de eclerash in Bauturi, 19 Iun 2010 | 4060 vizualizari

 

Revin dupa o absenta indelungata dar justificata(sesiunea,bat-o focul) cu ceva racoritor si buuun!

 

INGREDIENTE

  • 6 lamaie
  • 1 litru apa
  • coaja de la o lamaie
  • 1 plic coaja lamaie
  • 300 g zahar cub
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet de lamaie:

Frecam fiecare cub de zahar pe coaja de la o lamaie(stiu ca pare o munca-n zadar dar eu am facut lucrul asta in timp ce ma uitam la o emisiune si a trecut mai usor timpul),punem intr-o cratita zaharul cu 1 litru de apa,cu zeama celor sase lamai si cu coaja unei dintre ele si punem la fiert pana topeste zaharul si adaugam si plicul cu coaja de lamaie si mai lasam pe foc pana se leaga siropul.Apoi il punem intr-un vas si dam la congelator pt 3 ore dupa care va sta inca o ora in frigider.Este numai bun de servit!

 

TIPS-URI

1

pentru un plus de prospetime puteti adauga si cateva frunzulite de menta

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Julie 1

20.06.2010, 10:35

Super reteta! Intr-adevar a fost prezentata pe acasa tv si mie mi s-a parut destul de dificil de facut...numai cand ma gandeam ca trebuie sa frec fiecare cub de zahar...

eclerash 1

20.06.2010, 11:24

da,asa este,dar ma crezi ca eu uitasem de unde mi-am notat reteta?oscilam intre acasa tv,neatza cu razvan si dani sau euforia...si intr-adevar merita!

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:45

usor,rapid si bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Martini cocktail