Sos cu hrean si wasabi

de mihaelar63 in Sosuri, 4 Ian 2015 | 1856 vizualizari

 

Chiar daca nu ai garnitura, un sos langa peste merge bine

 

INGREDIENTE

  • 200 gr smantana slaba
  • 100 ml ulei
  • 7 catei usturoi
  • 2 linguri zeama lamaie
  • 2 linguri pasta hrean
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1 lingura pasta Wasabi
  • 1 ardei iute rosu
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu hrean si wasabi:

Usturoiul se curata si se toaca . Idem ardeiul iute rosu .


Se pune intr-un vas de blender usturoiul , ardeiul iute zeama de lamaie , sare , patrunjelul ,pasta de hrean si cea de wasabi .


Se toarna incet uleiul si in acelasi timp se blenduieste cu ajutorul mixerului vertical de mana .


La sfarsit se aduga smantana si se amesteca

 

TIPS-URI

1

Acest sos se poate folosi la pui, peste sau salata .

2

Daca nu se pune usturoi sosul il puteti folosi si la sarmale .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu hrean si wasabi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

04.01.2015, 22:15

Babi draguta nu trebuie sa aduci nimic , doar vino

MOKUSKA 1

05.01.2015, 09:07

anca_rm 1

06.01.2015, 11:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crema de usturoi