Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
O variantă îmbunătățită a sos-ului clasic de avocado 😉 Un chef, la Tv, cred că la Vorbeste lumea, a povestit despre o supă rece de avocado, mi-am notat repejor rețeta, dar supa s-a transformat în sos :D e mai digerabil, așa ptr Zmei! Să nu trec la extreme și așa i-am cam testat zilele astea!
Avocado-ul, castravetele și usturoiul se curăță, se pun în blender, se adaugă zeama de lămâie, sarea, uleiul de măsline și iaurtul greces, apoi se mixează cca. 3 minute până ce se obține o pastă omogenă.
Se servește ca și garnitură lângă legume sau preparate din carne.
Spor și poftă bună!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult