Sos de hrean cu mere

de Gusti in Pt. carne, 24 Dec 2009 | 6318 vizualizari

 

Rapid si foarte bun

 

INGREDIENTE

  • pasta de hrean in otet
  • mere din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de hrean cu mere:

Daca doriti sa puneti pe masa un sos de hrean delicios, atunci este obligatoriu sa-l preparati cu ajutorul merelor. Este o combinatie pe care am intilnit-o la Viena. Contine pasta de hrean in otet si mere din compot, sau mere coapte. Are un gust deosebit, delicat chiar si se consuma impreuna cu friptura de porc sau de vita ...

 

TIPS-URI

1

se folosesc mere din compot si pentru a evita un aspect neplacut care ar putea fi cauzat de "oxidarea" merelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean cu mere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

fluturas 1

26.12.2009, 00:52

trebuie sa incerc...daca nu-mi place
Bucataras e de vina!

Oana 1

27.12.2009, 22:44

E demetial! Eu am papat la Viena Cred ca merge si cu mere coapte

AnyCostescu 1

07.02.2013, 13:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sos Remoulade cu smantana