Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Am facut de curand un sos de portocale, de care m-am indragostit de la prima degustare. Se face imediat si il puteti folosi la clatite, waffle sau orice prajiturica la care vreti sa adaugati un gust dulce acrisor.
Intr-o craticioara punem sucul de portocale, coaja rasa, zaharul si coniacul si asezam craticioara la foc mic. Dizolvam amidonul in putina zeama de portocale din craticioara si il turnam peste restul ingredientelor.
Amestecam continuu in craticioara pana sosul se leaga (aproximativ 5-7 minute).
Dam craticioara deoparte si adaugam untul. Omogenizam bine si lasam sosul la racit.
Tineti cont de faptul ca sosul se va mai ingrosa dupa ce se raceste.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult