Sos de rosii italian

de Bunica in Sosuri, 16 Iun 2009 | 4545 vizualizari

Sos de rosii italian

 

Sosuri rapide din revista Click-Pofta buna! si m-am gandit ca poate cineva le vrea.

 

INGREDIENTE

  • 5 rosii din conserva sau proaspete
  • 1 ceapa alba mica
  • 1 catel de usturoi pisat
  • un varf de cutit de oregano
  • 1 lingura de ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii italian:

Treci rosiile prin blender. Incalzesti uleiul, pui usturoiul si dupa un minut adaugi piureul de rosii. Lasi pe foc 10 minute.Il servesti cu ceapa taiata rondele. Daca folosesti rosii proaspete, acestea trebuie fierte 1-2 minute in apa clocotita, apoi decojite si trecute prin blender

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii italian" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos de vinete, iaurt si usturoi